Meghosszabbított nevezés Az év legsikeresebb promóciója 2022 versenyre!
A Trade magazin ismét versenyt hirdetett az FMCG-szektor szereplői között „Az év legsikeresebb promóciója” díjáért. A nevezési határidőt 2022. március 25-ig meghosszabbítottuk!
A versenyre idén is várjuk a promócióban szereplő termék gyártója, forgalmazója vagy akár a promóciót megvalósító ügynökség jelentkezését. Nevezni lehet azokkal az országos promóciókkal, amelyek 2020. október 1. és 2021. december 31. között valósultak meg. A versenybe nevezett promóciók sikeréről kategóriánként a Kantar-Hoffmann által végzett piackutatásban résztvevő vásárlók mondják el véleményüket, míg a promóciós eszközök hatékonyságát és a kreatív munkát szakmai zsűri értékeli. A versenyben együtt indulhat a legköltséghatékonyabbnak tartott promóció a legkreatívabbal, vagy a legnagyobb bevételnövekedést hozóval. Hagyományosan idén is fenntarthatósági és CSR különdíjak is átadásra kerülnek, bármely kategóriához kapcsolódva érkeznek az ilyen témájú pályázatok.
Nevezési kategóriákról és a feltételekről az alábbi linken további információk találhatók:
https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/az-ev-legsikeresebb-promocioja-2022/
A nyertes pályázatokat a 2022. április 28-i egész napos promóciókról szóló konferencián bemutathatják a pályázók. Az előadások sorából azt is megtudják majd a jelenlévők, hogy mi okozott sikert a pandémiás időszakban a vásárlók körében, és milyen trendeket látnak a szakemberek a jövőre nézve.
Várjuk a jelentkezéseket március 25-én 24 óráig! Kérdés esetén, kérjük, írjon a marketing@trademagazin.hu címre!
A pályázat kiírója
A rendezvény szakmai támogatói
Együttműködő partner
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
EuroCIS 2025: Komoly érdeklődés mutatkozik a kiskereskedelmi technológia szakvására iránt
Az Amazon és a TikTok nemrég egy olyan megállapodást kötött,…
Tovább olvasom >Önelfogadásról, önfelszabadításról és a hétköznapok ajándékáról – Együtt okosodtunk! (Business Days 2024 2. rész)
A Business Days pénteki napja az egész heti megfeszített figyelem…
Tovább olvasom >