Megérkezett a világ jelenlegi legkeskenyebb LED monitora, az LG E90

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 07. 11:37

Az LG Electronics világ egyik vezető monitorgyártójaként öt új készüléket mutat be. Magyarországon, a monitorok piacán, saját információi szerint 28%-os piaci részesedéssel rendelkező vállalat most új kategóriát hozott létre legújabb LED-háttérvilágítású monitorainak, SZUPER LED néven. A kategóriából bemutatott modellekből hazákban már elérhető a világ egyik legvékonyabb monitora az E90, illetve az E60; az E81, az IPS1 és IPS6 pedig az év folyamán lesznek elérhetők.

A monitorok a számítógépek perifériájaként, vagy akár a laptopok kiegészítőjeként mára nélkülözhetetlen részévé váltak életünknek. Akár munkáról, akár szórakozásról legyen szó, egyre több időt töltünk monitor előtt. Az LG ezúttal olyan új monitorokat fejlesztett, amelyek küllemükben és funkcionalitásukban is illeszkednek mindennapi életünkhöz, segítik a munkát, élvezetesebbé teszik a szórakozást, és trendi alkotórészeivé válnak az irodáknak és az otthonnak egyaránt.

„Büszkén mutatjuk be öt új monitorunkat – az LG E90-et, E60-at, az E81-et, az IPS1-et és az IPS6-ot, amelyekkel véleményem szerint tovább növelhetjük piaci részesedésünket a monitorok piacán. Minden egyes modell újat mutat a monitorok között technológiai újításai révén, így reményeink szerint a felhasználók széles rétege talál magának majd megfelelő modellt”– mondta el Baróthy Gábor, az LG Electronics Magyar Kft., IT termékek regionális értékesítési vezetője.

Kapcsolódó cikkeink