Mega(sztro)sztárt keresünk – A nap videója

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2013. 01. 23. 10:44

Ha valaki el szeretné képzelni, milyen lesz a februárban az USA-ban induló The Taste című nagyszabású „tehetségkutató” gasztro-vetélkedő, keresztezze gondolatban a Megasztárt egy Segal Viktoros főzőversennyel és talán egy csipetnyi Való Világgal.

Nagyszabású castingon válogatták ki azokat a szerencséseket(?), akik egyéni és csapatfeladatokat végeznek négyes csoportonként, egy-egy ismert személyiség támogatásával. Kieséses rendszerben jutnak el minden kétórás adás folyamán a legjobbak odáig, hogy a 4 sztár – állítólag – vakkóstolás után elmondja értékelését a plénum előtt, szigorúan csak az általuk készített étel ízről (The Taste – a műsor címe magyarul Az íz).
A közel egy évig tervezett műsor 2 szereplő-producere, Nigella Lawson és Anthony Bourdain Ludovic Lefebvre-t, a pop-up étteremek “mesterét” és Brian Malarkey-t, az ifjú San Diego-i étterem-titánt hívták maguk mellé a zsűribe.

Részletünk előzetes az első epizódból, amelyen egy nem éppen bátortalan, visszabeszélő fiatal nő kerül a kiesésé szélére, majd megígéri az őt megmentő Bourdain-nek, hogy ők együtt még nagy dolgokat visznek majd végbe.

A videó itt tekinthető meg.

Kapcsolódó cikkeink