Megállapodást kötött az MNKH és a VOSZ KMRSZ

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 10. 22:12

A hazai kis- és középvállalkozások új üzleti lehetőségekhez juttatása és exporttevékenységük elősegítése, támogatása érdekében a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Közép-magyarországi Regionális Szervezetével. Az MNKH célja, hogy év végéig kétezerre bővüljön a Partner Programjában szereplő, exportképes magyar kkv-k száma.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) működésének második évére elérte, hogy mintegy 1300 magyar kkv-val tart kapcsolatot, emellett 13 külpiaci képviselettel támogatja külpiacra jutásukat, külpiaci jelenlétüket. Célja ugyanakkor, hogy folyamatosan felkutassa azon hazai cégeket, amelyek termékei, szolgáltatásai exportképesek lehetnek.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Közép-magyarországi Regionális Szervezete (VOSZ KMRSZ) mintegy 3000 kis- és középvállalkozással áll közvetlen kapcsolatban és folyamatos támogatást nyújt számukra. A most létrejött megállapodásnak köszönhetően információkhoz tudja juttatni az MNKH-t, ezáltal újabb kkv-kat segíthet exportlehetőséghez

Kapcsolódó cikkeink