Még több vitaminnal turbózza fel a szervezetet a HELL a téli időszakra

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 10. 13. 11:26

A borús, őszi-téli időszak közeledtével még nagyobb szükség van a plusz vitaminforrásokra, így a HELL ENERGY Multivitaminos energiaitalát helyezi a fókuszba, amelyben a megszokott B vitaminok mellett plusz A, C, és E vitaminok találhatóak.

HELL_Multivitamin_VitaladeAz ünnepek közeledtével mindenkinek fontos, hogy megfelelő egészségi állapotban induljon neki az év végi rohanásnak. A HELLMultivitamin az egyedülálló innovációnak köszönhetően plusz vitaminokkal segíti a szervezet működését. A Multivitamin energiaitala különleges összetevők mellett ahogyan az megszokott egy minőségi energiaital esetében,32mg/100 ml koffeint tartalmaz, ugyanakkor a hagyományos tutti-frutti íz helyett vegyes gyümölcs ízesítést kapott. A figyelemfelkeltő design már első pillantásra észreveteti magát a polcokon, a formulának köszönhetően pedig az egészségtudatos fogyasztók körében is népszerű.

A téli időszakban kiemelten fontos a vitaminok pótlása, hiszen az immunrendszernek hatványozottan szüksége van a megerősítésre, hogy ellenállóbb legyen a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Nem beszélve arról, hogy az A vitamin elengedhetetlen a szem, a haj, bőr és a csontok egészségéért, a C vitamin a szervezet ellenálló képességét növeli, valamint segíti a vérképzést is. Az E Vitamin a szív védelméért felel, dekiváló antioxidáns és jótékony hatással van az anyagcserére is.

A HELL Multivitamin a HELL ENERGY–től megszokott, legmagasabb minőségi elvárások mellett, ásványvíz minősítésű víz felhasználásával, ellenőrzött alapanyagokból, pasztőr eljárással készül, így nem tartalmaz tartósítószert.

A HELL Multivitamin már kapható a boltokban.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek