Még több saját márkás terméket kínál a Makro Spanyolországban
Négyszáznál is több saját márkás cikkelemet vezetett be a Makro Spain a 2022–2023-as pénzügyi évben. A vállalat már most is több mint 6000 SKU-t kínál Makro Chef/Metro Chef, Professional, Premium, Rioba és Aro márkái alatt. Ezek a termékek a legutóbbi pénzügyi évben a Makro teljes árbevételének több mint 36%-át adták.
Ez a teljesítmény túlszárnyalta az anyacég, Metro által a leányvállalatok számára kitűzött célszámot, mely 35%-ban állapította meg a saját márkák által a nagykereskedő teljes árbevételéből való részesedést 2030-ra.
A saját márkák kiemelkedő teljesítménye a vállalat két évvel ezelőtt elindított stratégiai növekedési és transzformációs tervének eredménye, amely a saját márkák promócióját az egyik legfőbb prioritásként jelölte meg.
A Makro polcaira kerülő új termékek között megtalálhatók konzervek és élelmiszertermékek, a non-food szegmensben pedig professzionális konyhai eszközök, elemek és terítékek.
A cikk a Trade magazin 2024/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Jelentős mértékben bővítette saját márkás kínálatát a spanyol Makro
406 új saját márkás termékkel bővítette kínálatát a Makro Spanyolországban…
Tovább olvasom >Spanyolországban hathavi mélypontra lassult az infláció áprilisban
Spanyolországban a fogyasztói árak éves növekedése az előzetes becsléssel összhangban…
Tovább olvasom >25 üzletet zár be az Alcampo Spanyolországban
Az Auchan spanyol leányvállalata, az Alcampo bejelentette, hogy átszervezési programja…
Tovább olvasom >További cikkeink
Augusztus végéig meghosszabbítják az élelmiszerek árréscsökkentését
Nagy István agrárminiszter a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a…
Tovább olvasom >Csökken a kereskedelem jövedelmezősége – érdemi forrásokat nyit meg a kormány
Május 28-án tartották a Laurel Számítástechnikai Kft. sorrendben 12. Retail…
Tovább olvasom >Szigorodnak a húskészítményekre vonatkozó szabályok – új fogalom is bekerül a rendeletbe
Újabb, a hazai élelmiszerszabályozást érintő módosítási tervezet jelent meg: az…
Tovább olvasom >