Szeptember 30-ig még kedvezményesen jelentkezhet a Sirha Budapest-re
A Sirha Budapest 2016. május 9. és 11. között bemutatja az élelmiszer-, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar valamint a gasztronómia legújabb trendjeit. A szeptember 30-a előtt jelentkező cégek 35 %-al kedvezményesebb helydíj áron foglalhatnak helyet a pavilonban.
A kiállítás a nemzetközi Sirhabrand újabb állomása, amely Magyarországon második alkalommal látja vendégül a FMCG szektor forgalmazóit, az élelmiszergyártó technológiával, a konyha technológiával illetve a csomagolástechnikával foglalkozó cégeket, a pék és cukrász alapanyag gyártókat, a szállodák és a top éttermek képviselőit, a kereskedelmi láncok beszerzőit, a nemzetközi piacról érkező döntéshozókat és beszerzőket.
Két előjelentkezési határidő biztosít kedvezményeket a kiállítóként jelentkezőknek. A 2015. szeptember 30-a előtt bejelentkezők a listaárhoz képest közel 35%-al olcsóbban foglalhatnak helyet a pavilonban, és a második körben november 30-ig közel 17 % kedvezmény vehető igénybe a helydíjakat tekintve.
A számos program, konferencia és előadás sorában a legnagyobb hazai és nemzetközi érdeklődésre a Bocuse d’Or európai döntője tarthat majd számot.
2016. május 9. és 11. között 20 000 szakmai látogatót várnak Budapestre Magyarországról és a régióból. A Hosted Buyer program keretében pedig szaklátogatók, beszerzők érkeznek a világ minden tájáról.
A kiállításhoz kapcsolódó kommunikáció három alappillére a hazai és regionális reklámkampány, a szakmai szervezetekkel folytatott közös kommunikáció illetve a direkt marketing kampány, mellyel a HUNGEXPO és a francia partner adatbázisainak köszönhetően közel 50 000 potenciális érdeklődőt érnek el.
A Sirha Budapestről bővebb információt talál a rendezvény honlapján:
Kapcsolódó cikkeink
Felvásárolja a kelet-németországi Kathi sütőipari céget az Oetker
Megállapodást kötött a német Oetker-csoport a kelet-németországi Kathi sütőkeverékeket és…
Tovább olvasom >Agrárminiszter: Csaknem 100 milliárd forintból fejlődhet tovább az élelmiszeripar
Megszülettek az első támogatói döntések a komplex élelmiszeripari fejlesztések kapcsán,…
Tovább olvasom >Csaknem 100 milliárd forintból fejlődhet tovább az élelmiszeripar
Megszülettek az első támogatói döntések a komplex élelmiszeripari fejlesztések kapcsán,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >