Még lehet regisztrálni a “Márkaépítés a munkaerőpiacon” konferenciára

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 02. 13. 13:23

Február 22-én, szerdán találkoznak a Superbrands, MagyarBrands díjazott cégek tulajdonosai, marketingesei, hogy megosszák egymással tapasztalaikat, megoldásaikat a munkavállalók toborzásával, megtartásával és motiválásával kapcsolatban.

NZS_0692

A Kinnarps House irodaházban (1133 Budapest, Váci út 92.) tartandó eseményen a munkáltatói márka építésén lesz a hangsúly. Céges dilemmákra neves szakértők válaszolnak, mint például: Balogh Péter (NNG ex-vezérigazgatója és a DreamJo.bs ügyvezetője), Várdai László (PannonWork értékesítési igazgatója), Oláh Alexandra (Jófogás.hu és Használtautó.hu marketing igazgatója), Kun Miklós (MediaCom Magyarország stratégiai igazgatója), Nemes Orsolya (Milestone Solution Lab vezető trénere), Radnai-Tóth Judit (AON Hewitt Employer Branding területvezető), Kádár Balázs (Bindermann I The Employer Branding Company ügyvezető partner és MPRSZ Employer Branding Tagozat vezetője).

A konferenciára várjuk mindazokat, akik a gyakorlatban alkalmazható megoldásokat keresnek – még lehet regisztrálni az utolsó helyekre! Program, regisztráció:

http://brandbook.hu/konferencia

Kapcsolódó cikkeink