Még 1,8 milliárd forint van a kártyákon

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 19. 10:30

Május 31-én jár le a SZÉP kártyákra 2012-ben utalt juttatások felhasználási ideje. Az OTP jelzése szerint a kibocsátott kártyákon még átlagosan 10 700 forintnyi juttatás vár elköltésre május végéig. Íme néhány egyszerű lépés, hogy biztosan felhasználja a juttatásait.

Otp-szep1. Tudja meg van-e lejáró összeg a kártyáján! Regisztrálja kártyáját!
Regisztrálja OTP SZÉP kártyáját a kibocsátó honlapján, és azonnal ellenőrizheti egyenlegét. Forgalmát ráadásul ezután folyamatosan nyomon is követheti online.

2. Döntse el mire költi a pénzét – van rá két hete!
Sokaknak nagyon alacsony összeg maradt már csak a kártyáján, amiből nem lehet egy teljes nyaralást kifizetni. De a kis összegek okos felhasználására is van megoldás. Íme néhány tipp:
A hűvösben is jól esik egy tavaszi fürdő
Bár a tavaszi idő késik, azonban egy fürdőzés még a hidegebb időben is jó családi program lehet. Fürdő és uszodabelépőt pedig az OTP SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról fizethetünk.
Gyermeknapi kikapcsolódás
Május utolsó vasárnapja minden évben a hivatalos Gyermeknap. Így ha van még lejáró összeg a kártyáján, akkor azt költse egy, a gyerekekkel közös fagylaltozásra, vagy állatkertben töltött délutánra! Ugyanis ezekeknek a költségét is megtérítheti SZÉP kártyája segítségével.
Foglalja le nyári szállását!
Még nem tervezte meg, hogy hol tölti az idei nyaralását? OTP SZÉP kártyájával akár már most lefoglalhatja, és ki is fizetheti későbbi szállodai költségeit.

Felére csökkent a lejáró egyenlegek összege
Gál Tamás, az OTP Bank Értékesítési Igazgatóságának részéről elmondta: „Az elmúlt öt hónapban több alkalommal, minden rendelkezésünkre álló csatornán keresztül tájékoztattuk a kártyabirtokosainkat, hogy használják fel a SZÉP kártyájukra kapott juttatásokat. Úgy véljük, hogy ez az igyekezetünk sikeres volt, hiszen január óta a felére csökkent az érintett juttatások összege. Továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy regisztráljon és ellenőrizze az egyenlegét, ne hagyjon pénzt elveszni”.

Még majdnem két milliárd forint vár felhasználásra
Az OTP Pénztárszolgáltató által kibocsátott kártyákon ma még mintegy 1,8 milliárd forintnyi 2012-es juttatás található. Ez azt jelenti, hogy a kártyabirtokosok már több mint 97 százalékát felhasználták a két évvel ezelőtti juttatásoknak. A mégis bent ragadó összegeket az OTP Pénztárszolgáltató június végéig visszautalja a munkáltatók számára, akik szabadon rendelkeznek az összeg fölött.

Kapcsolódó cikkeink