Mától V4 (Sör)fesztivál az Arena plázában

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 31. 10:37

Csemege a sörínyenceknek: egészen eredeti (és rendkívül rokonszenves) sörös kezdeményezés – szeptember 1-4. között új sörfesztivál-helyszínen, az Aréna Plaza hatalmas teraszán a Visegrádi Négyek (Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország) sörei közül kóstolhatunk meg több tucatnyit.

Matol V4 (Sor)fesztival az Arena plazaban
Az magától értetődő, hogy a magyar sörök többsége ismert a fogyasztók előtt, ahogy a csehekkel is gyakran találkozunk a különféle sörfesztiválokon. Szlovákia sörei közül a rozsnyói Kaltenecker, a besztercebányai Urpiner sokak számára ismerős, de a kassai Cassa Brewery és a nagyszombati Reštauračný pivovar Sessler sörei azonban itt fognak bemutatkozni a nagyközönségnek. A kézműves sörfőzdék száma Szlovákiában is az évtizedben ugrott meg és tette változatossá a palettát.
A cseh sörök megszokott választékát ezen a fesztiválon olyan különleges kraft sörök is bővítik, mint a Two Tales, a Lucky Bastard vagy a Purkmistr. Magyarországról pedig kizárólag olyan kézműves sörfőzdék lesznek jelen, akik már egyértelműen bizonyították, hogy söreiknek a legjobbak között a helyük.
Újdonság a helyszín is, az Aréna Pláza hatalmas, közel 6000 négyzetméteres terasza, ami amellett, hogy könnyen megközelíthető, és infrastruktúrája arra is garancia, hogy nem lesznek higiéniás problémák.
(Képünk a rendezvény sajtótájékoztatóján készült)

Kapcsolódó cikkeink