Másodszor is Magyar Termék Nagydíjas a chocoMe

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 04. 11:26

A Magyar Termék Nagydíj® 2014.évi pályázatára benyújtott chocoMe Raffinée termékcsalád a szakmai zsűri javaslata és előterjesztése alapján, a Kiírók Tanácsa döntése szerint elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet.

chocome

Csokoládét, vagy édességet gyártó KKV vállalkozás már volt a díjazottak között, ám a chocoMe az első, amely duplázni tudott ezen a neves megmérettetésen, mely már 17 éve tart. Másodszor eddig senkinek nem sikerült ezt az akadályt átugrani – 2011-ben a chocoMe táblás csokoládék kerültek díjazásra. A Nagydíjra idén jelölt pályázatok közül 66 pályázatnak ítélte oda a Kiírók Tanácsa a kitüntetést.

A chocoMe Raffinée termékcsalád nyertes tagjai:
– Étcsokoládéval, kakaóporral bevont liofilizált meggy
– Fahéjas tejcsokoládéval bevont piemonte-i mogyoró
– Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna
– Sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió
– Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakóporral bevont mandula

http://store.chocome.hu/raffinee/index.php

A díjátadón különdíjak átadására is sor került, ahol a Magyar Újságírók Szövetsége Gazdasági Újságírói Díjat adott át a chocoMe részére, a minőségi szemléletváltást segítő fejlesztő munkáért.

“Rendkívüli örömünkre szolgál, ha egy remek sikert meg tudunk ismételni, mert köztudott tény, hogy sokkal nehezebb valamit megtartani, újra megkapni, azaz kiérdemelni, mint elsőre megszerezni. A Magyar Termék Nagydíj® elismerésnek azért is örülünk különösen, mert Magyarországon és külföldi értékesítőhelyeinken is segít az értékesítésben” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, chocolatier, aki a vállalat első 4 éves működése alatt 22 hazai és nemzetközi díjnál jár, és már 20 országba exportálja csokoládé-különlegességeit. “Külön megtiszteltetés, hogy a díjátadónak a Parlament adott helyet, melynek patinás épületébe mindig óriási kegy belépni, különösképp elismertként”. – tette hozzá Mészáros Gábor.

Kapcsolódó cikkeink