Második SPAR üzletét nyitotta a Kun-család a fővárosban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 11. 11:10

Kun László és Kunné Csörgő Tünde 2014. április 10-én nyitotta meg második, 120 m2-es eladóterű franchise üzletét Budapesten a Szt. Orbán tér 7. szám alatt SPAR market néven.

SPAR market Szt. Orban ter

Az új üzlet termékkínálatában megjelenik több minőségi SPAR saját és exkluzív márkatermék, köztük a SPAR Premium termékcsalád. A helyben sütött pékáruk, csemege termékek gazdag választéka mellett a cég saját húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű, előrecsomagolt húsáruk is helyet kapnak a kínálatban. A SuperShop pontgyűjtő kártya ebben az üzletben is használható, ugyanúgy, mint a többi franchise partnernél.

A Kun kereskedő család tavaly júliusban nyitotta meg első SPAR partner üzletét Erzsébetvárosban, a Király utca 35-37. szám alatt. A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel, s az azóta eltelt időszakban megnyitott egységekkel – köztük az OMV töltőállomásokon található SPAR express-ekkel – együtt tizenhatra nőtt a cégcsoport partner üzleteinek száma.

Az áruház Fhont Tímea boltvezetővel és hat fős személyzettel a hét minden napján várja vásárlóit.

Cím: Budapest XII. Szt. Orbán tér 7.
Nyitva tartás: H-P: 7.00 – 22.00; Szo-V: 9:00 – 21:00

Kapcsolódó cikkeink