Második csokoládégyárát nyitotta meg a Barry Callebaut Indonéziában
Rancaekekben nyitotta meg második indonéz csokoládégyárát a Barry Callebaut.
Az új üzem, amely a Garudafood kekszgyárának területén található a „gyár a gyárban” koncepción alapul.
A Barry Callebaut és a Garudafood 2018-ban kötött megállapodást arról, hogy egyazon területen üzemeltetik gyáraikat.
Kapcsolódó cikkeink
Bővíti indonéziai gyárát a Diageo
Bővíti a számos ázsiai és csendes-óceáni piacot kiszolgáló indonéziai italgyárát…
Tovább olvasom >Bezár a legendás csokoládégyár
A Salzburg Schokolade, egy hosszú történettel rendelkező édességgyár, bejelentette, hogy…
Tovább olvasom >Megnyílt a Ferrero első csokoládégyára Észak-Amerikában
A Nutellát jegyző Ferrero Group megnyitotta első csokoládégyártó létesítményét Észak-Amerikában.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új elnökséggel és megújult célokkal folytatja a munkát az MLSZKSZ
Tisztújító közgyűléssel és szakmai konferenciával zárta a 2024-es évet a…
Tovább olvasom >A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Elindult a Green Awards 2025
Elstartolt Magyarország legrangosabb fenntarthatósági pályázata, a Green Awards, a Portfolió…
Tovább olvasom >