Második csokoládégyárát nyitotta meg a Barry Callebaut Indonéziában
Rancaekekben nyitotta meg második indonéz csokoládégyárát a Barry Callebaut.
Az új üzem, amely a Garudafood kekszgyárának területén található a „gyár a gyárban” koncepción alapul.
A Barry Callebaut és a Garudafood 2018-ban kötött megállapodást arról, hogy egyazon területen üzemeltetik gyáraikat.
Kapcsolódó cikkeink
Bővíti indonéziai gyárát a Diageo
Bővíti a számos ázsiai és csendes-óceáni piacot kiszolgáló indonéziai italgyárát…
Tovább olvasom >Bezár a legendás csokoládégyár
A Salzburg Schokolade, egy hosszú történettel rendelkező édességgyár, bejelentette, hogy…
Tovább olvasom >Megnyílt a Ferrero első csokoládégyára Észak-Amerikában
A Nutellát jegyző Ferrero Group megnyitotta első csokoládégyártó létesítményét Észak-Amerikában.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő…
Tovább olvasom >