A MARS lett Európa legjobb munkahelye

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 07. 26. 09:56

Egymás után másodszorra választották a Mars vállalatot Európa legjobb multinacionális munkahelyének. A cég képviselői június 8-án, Párizsban, a Great Place To Work® díjátadó ünnepségen vehették át a kitüntetést, ahol a közösségi szerepvállalás jegyében indított kezdeményezéseikért különdíjban is részesültek.

A legjobb munkahelyért járó elismerés jól tükrözi a Mars munkatársak iránti elkötelezettségét, illetve azt a szenvedélyt és kreativitást, amit nap mint nap után magukkal visznek a munkahelyükre. A vállalat meggyőződése, hogy egy cég teljesítménye a munkatársak jólététől függ, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák a kollégák számára, bárhol, bármilyen pozícióban is dolgoznak.

– Ez az elismerés jelentős mérföldkő a cégünk számára, és nagyszerű bizonyíték arra, hogyan jelennek meg a mindennapi gyakorlatban a vállalati értékeink. Ami pedig a legfontosabb: a díj annak a 18 400 fantasztikus európai munkatársnak az elismerése, akik rendszeresen bizonyítanak önállóan és csapatban is – foglalta össze Juan Martin, a Mars Multisales Europe regionális elnöke. – Ez teszi a Marsot egy igazán egyedi és nagyszerű hellyé, amire büszkék vagyunk, és amiért eltökélten dolgozunk mindennap.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink