Marinádozott húsok – konyhakész és finom
Az ALDI kínálatában elérhető marinádozott csirkék és sertéshúsok kényelmes és időtakarékos megoldást jelentenek a konyhában, hiszen segítségükkel megspórolhatjuk az előkészítés és a pácolás hosszú folyamatát. A hűtőpultokban található csirke felsőcomb filé és csirkemell 450, a csirkeszárny 500 grammos kiszerelésben, sós páclében, magyaros, illetve fokhagymás-zöldfűszeres ízesítéssel készül. Tepsiben, kevés zsiradékban, 180-200 °C-os sütőben alufólia alatt 30-35 percig sütve, majd a fólia eltávolítása után 10-15 percig pirítva készíthető el, de akár grillezhetjük is őket, ehhez – folyamatos forgatás mellett – nagyjából 30 perc szükséges a grillrácson.
A csont nélkül szeletelt marinádozott sertéskaraj, illetve tarja hazai feldolgozású, 500 grammos kiszerelésben, előpácolás és magyaros/fokhagymás/zöldfűszeres ízesítés után csomagolt termékek, amelyek sütőben vagy a grillrácson gyorsan elkészíthetők és salátával ideális főételt jelenthetnek akár ebédre, vagy vacsorára.
Kapcsolódó cikkeink
Ilyen eredményekkel zárult az ALDI ruházati akciója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Számottevő terjeszkedésre készül az Aldi az Egyesült Királyságban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyugdíjas-utalványok: minden lánc másképp csábítja a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Olcsóbb tankolást hozott a hétvége az Auchan-kutakon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Árrésstop borzolja a kedélyeket a drogériapiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >100 év után újraindul a Haggenmacher sörfőzde
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >