Marinádozott húsok – konyhakész és finom
Az ALDI kínálatában elérhető marinádozott csirkék és sertéshúsok kényelmes és időtakarékos megoldást jelentenek a konyhában, hiszen segítségükkel megspórolhatjuk az előkészítés és a pácolás hosszú folyamatát. A hűtőpultokban található csirke felsőcomb filé és csirkemell 450, a csirkeszárny 500 grammos kiszerelésben, sós páclében, magyaros, illetve fokhagymás-zöldfűszeres ízesítéssel készül. Tepsiben, kevés zsiradékban, 180-200 °C-os sütőben alufólia alatt 30-35 percig sütve, majd a fólia eltávolítása után 10-15 percig pirítva készíthető el, de akár grillezhetjük is őket, ehhez – folyamatos forgatás mellett – nagyjából 30 perc szükséges a grillrácson.
A csont nélkül szeletelt marinádozott sertéskaraj, illetve tarja hazai feldolgozású, 500 grammos kiszerelésben, előpácolás és magyaros/fokhagymás/zöldfűszeres ízesítés után csomagolt termékek, amelyek sütőben vagy a grillrácson gyorsan elkészíthetők és salátával ideális főételt jelenthetnek akár ebédre, vagy vacsorára.
Kapcsolódó cikkeink
Újabb lépést tett a svájci Aldi a cukorcsökkentésért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Felelős élelmiszer-gazdálkodás: ez az ALDI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A vásárlók bevonásával készült az ALDI Kasszasztori reklámkampányának folytatása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hazai divatmárka húzza le a rolót
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Romlott a gazdasági hangulatindex az EU-ban és az euróövezetben augusztusban, Magyarországon javult
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A GVH állítja: minden elköltött 100 forintból legalább 70 a multiké
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >