Marché International a bécsi S1-es sztráda mentén

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 21. 00:00

A Mövenpick Csoport leányvállalata, amely hamarosan a Mol töltőállomásokon nyit éttermeket, felavatta Ausztria legnagyobb autópályamenti pihenőhelyét.

A Marché Schwechat vendégeinek, köztük az áthaladó nyaralóknak, családoknak, üzleti ügyfeleinknek vagy akár a régió szomszédos országaiból (például Magyarországról) érkezőknek széles választékot, gyakorlatilag minden igényt kielégítő friss ételeket és frissítő italokat kínál a külső bécsi körgyűrű S1-es autópálya-szakaszán. A 14 hónapos építési munkálat és a 3,5 millió eurós befektetést követően a most megnyitott pihenőhely lesz a legméretesebb Ausztriában, és naponta több mint 4000 látogatót várnak, akik a több mint 100 fős személyzettől udvarias kiszolgálásra számíthatnak.

A Marché International augusztusban jelentette be, hogy hat, magas minőséget képviselő éttermet nyit Magyarországon a MOL legforgalmasabb, autópálya melletti töltőállomásain. A Marché éttermei fontos mérföldkövet jelentenek majd a hazai vendéglátóipar fejlődésében, hiszen ezáltal jelenik meg az első, autósokra specializálódott európai catering vállalkozás a magyar vendéglátás országúti szegmensében. Az első MOL-kutakon levő Marché éttermek előreláthatólag 2008 elején kezdik meg működésüket. Az éttermeket a következő években az igények függvényében továbbiak követik Magyarországon és a régió egyéb országaiban egyaránt.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink