Marad a minőségcentrikusság és az elkötelezettség

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 05. 01:00

Magyar anya fiaként Németországban, kétnyelvű családban nőtt fel Jens Hillebrand, akit az év elején neveztek ki a Wiesbauer-Dunahús élére. Milyen tervekkel, új célkitűzésekkel vágott bele az igazgatásba, tettük fel a kérdést Hillebrand úrnak.

– Hét évet dolgoztam dr. Tamás Endre (Bandi bácsi) ügyvezetősége alatt. Köszönettel tartozom azért, hogy nemcsak tanítványaként, hanem szinte fiaként tanított, és adta át tapasztalatait. Hozzá hasonlóan erős elhivatottságot érzek a Wiesbauer-Dunahús iránt, és a „Mindenünk a minőség” szlogent szem előtt tartva a továbbiakban is az eddigi irányvonalat követve kívánom a céget vezetni.

– Tervezik-e a gyártókapacitás növelését, vagy más beruházást?

– 2012-ben 1 milliárd forint értékű fejlesztést tervezünk, hogy a piaci igényeknek megfelelően a jövőben is erős, megbízható partnerként tudjuk kiszolgálni vevőinket.

– A Wiesbauer-Dunahús elsősorban virslijéről és debrecenijéről ismert. Továbbra is ez a két termék marad a fókuszban?

– A Bécsi hosszú virsli és Puszta debreceni termékeinkkel jelentős sikereket értünk el az elmúlt években, ezeket a jövőben is szeretnénk fenntartani. Szintén nagyon sikeres termékünk a Túra felvágottunk. Azonban a folyamatos fejlődés elkerülhetetlenné teszi a termékpaletta szélesítését, színesítését. Nemcsak a meglévő termékeink tökéletesítését tartjuk nagyon fontosnak, hanem újabb és újabb fejlesztéseket hajtunk végre a legjobb ízek megtalálásához.

– Idáig meglehetősen visszafogottak voltak marketingmunka tekintetében. Az Ön érkezése jelent-e változást ezen a téren?

– Marketingköltségeink valóban eddig viszonylag alacsonyak voltak, a termékeket vevőink leginkább a velük való személyes kapcsolat révén ismerték meg. A jövőben, az új termékek és fejlesztések esetében nagyobb hangsúlyt kívánunk helyezni a hatékonyabb marketingtevékenységre. Természetesen a legnagyobb szerepet a minőség kapja. Célunk, hogy termékeinket ne a reklám miatt vásárolják, hanem mert finomak!

Kapcsolódó cikkeink