Mar-Ne-Váll: bővült a kapacitás, még magasabb a minőség

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 06. 22:54

– Középtávú célunk, hogy Kelet-Európában a gyorsfagyasztott termékek egyik meghatározó gyártója legyen a Mar-Ne-Váll Kft. – summázza törekvéseiket Markovits László, a törökszentmiklósi székhelyű cég ügyvezető igazgatója. – Jórészt fiatal, kiváló szakemberek menedzsmentünk tagjai, akik eredményesen dolgoznak mind a termékfejlesztés, mind a technológia korszerűsítése és az üzemirányítás területén.

Törökszentmiklósi gyáruk Magyarország legnagyobb panírozotttermék-gyártó üzemei közé tartozik. Ott állítják elő a legismertebb baromfifasírtot, amit Ripp-Ropp márkanéven forgalmaznak.

Idén a szokásosnál nagyobb hangsúllyal került előtérbe piaci pozícióik erősítése. Ugyanis régebbi gépeiket világszínvonalú , az országban egyedülálló berendezésekre cserélték. Megnőtt a kapacitásuk, magasabb, stabilabb lett termékeik minősége. Szebbek, látványosabbak a formák, és egyenletesebb a termékfelület.

Mivel a nagyobb hozzáadott értékkel készülő termékek értékesítése Magyarországon és régiónk többi piacain csak kismértékben növelhető, a kiállítás az Anugán a Mar-Ne-Váll nyugati export-offenzívájának egyik fontos eszköze. Ezzel kapcsolatban Markovits László megállapítja:

– Nyugat-Európában a vásárlók döntéseinél az egyik fő szempont a kényelem. Ennek kielégítésére fókuszál kínálatunk. Például sokan olyan grillhúst vesznek, amely már meg is van sütve, és a kertben vagy a konyhában csak melegítik az elfogyasztáshoz.

Kapcsolódó cikkeink