Mar-Ne-Váll: bővült a kapacitás, még magasabb a minőség
– Középtávú célunk, hogy Kelet-Európában a gyorsfagyasztott termékek egyik meghatározó gyártója legyen a Mar-Ne-Váll Kft. – summázza törekvéseiket Markovits László, a törökszentmiklósi székhelyű cég ügyvezető igazgatója. – Jórészt fiatal, kiváló szakemberek menedzsmentünk tagjai, akik eredményesen dolgoznak mind a termékfejlesztés, mind a technológia korszerűsítése és az üzemirányítás területén.
Törökszentmiklósi gyáruk Magyarország legnagyobb panírozotttermék-gyártó üzemei közé tartozik. Ott állítják elő a legismertebb baromfifasírtot, amit Ripp-Ropp márkanéven forgalmaznak.
Idén a szokásosnál nagyobb hangsúllyal került előtérbe piaci pozícióik erősítése. Ugyanis régebbi gépeiket világszínvonalú , az országban egyedülálló berendezésekre cserélték. Megnőtt a kapacitásuk, magasabb, stabilabb lett termékeik minősége. Szebbek, látványosabbak a formák, és egyenletesebb a termékfelület.
Mivel a nagyobb hozzáadott értékkel készülő termékek értékesítése Magyarországon és régiónk többi piacain csak kismértékben növelhető, a kiállítás az Anugán a Mar-Ne-Váll nyugati export-offenzívájának egyik fontos eszköze. Ezzel kapcsolatban Markovits László megállapítja:
– Nyugat-Európában a vásárlók döntéseinél az egyik fő szempont a kényelem. Ennek kielégítésére fókuszál kínálatunk. Például sokan olyan grillhúst vesznek, amely már meg is van sütve, és a kertben vagy a konyhában csak melegítik az elfogyasztáshoz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rangos díjakkal ismerték el a SPAR kevesebb műanyagot igénylő, innovatív csomagolási megoldását
Két rangos díjjal tüntették ki a SPAR Magyarország innovatív csomagolástechnológiáját.…
Tovább olvasom >Hungexpo: több mint 23 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t
Több mint 23 ezer látogató kereste fel a 47. Utazás+…
Tovább olvasom >Az Alibaba 50 milliárd eurót fektet mesterséges intelligenciába és felhőtechnológiába
Az Alibaba kínai technológiai óriáscég jelentős beruházást jelentett be a…
Tovább olvasom >