Már nálunk is kapható a Carling British Cider

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 03. 11:06

Június a hazai cseresznyeszezon kezdete, amit idén egy új márka érkezése tesz még különlegesebbé. A cseresznyés ízesítésű Carling British Cider kézzel szüretelt almából és érett cseresznyéből készült. Üdítően brit újdonság, 4%-os alkoholtartalommal. Jéggel kínálva az igazi.

Carling_1

A Borsodi Sörgyár forgalmazásában a magyar boltok polcain is elérhető új, frissítő cider jéggel felszolgálva nyújt különleges élményt a kategória kedvelői számára.
A nemzetközi Arany Medál díjas cider cseresznyés változatban kapható.

A cider egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fogyasztók körében. Becslések szerint 2017-ig évente körülbelül 7%-kal nő a cider fogyasztása világszerte, és így rövid időn belül a legkedveltebb alkoholos italok egyike lehet. Közép-Európában a cider piac növekedése kiemelkedő, ezért is döntött úgy Nagy-Britannia legnépszerűbb sörgyártója, az innovációban mindig élen járó Carling, hogy több mint 170 éves szakértelmét felhasználva egy egyedülálló, modern és stílusos cidert alkosson fogyasztói számára.

A Carling British Cidert 2013-ban vezették be Nagy-Britanniában. A versenytársakhoz képest kiemelten magas gyümölcstartalomnak köszönhetően ebben a ciderben tökéletes egyensúlyt alkotnak az édes, savanyú és fanyar ízek, melyek együtt egyedülálló, friss és zamatos élményt nyújtanak. Ezért sem meglepő, hogy 2013-ban cider kategóriában a Nemzetközi Söripari Nagydíj (The International Brewing Awards) szakértő zsűrije ennek a terméknek ítélte az Arany Medál díjat.

A Borsodi jóvoltából a díjnyertes cider cseresznyés változata mostantól Magyarországon is kapható. Ebben a ciderben a lédús, kézzel szedett alma és az érett fekete cseresznye leve ötvöződik a vanília, a marcipán és mandula zamatával. Mindez behűtve, majd jéggel felszolgálva igazi felfrissülést kínál a forró nyári éjszakákon.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek