Már javában tart a PENNY és Farkas Ricsi együttműködése
A PENNY Magyarország 2024-ben fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen együttműködésük Farkas Richárd séffel új irányokat nyitott meg a gasztronómia és a kiskereskedelem összefonódásában. A szakember a hazai alapanyagok iránti elkötelezettségével, innovatív megoldásaival és fenntartható szemléletével tökéletesen illeszkedik a diszkontlánc “Itthonról válogatva” filozófiájához.

Az üzletlánc számára kiemelt jelentőségű a hazai partnerekkel való együttműködés
Ricsi ismét bizonyította szakértelmét
A PENNY legutóbbi eseményén praktikus főzési tippekkel látta el a vendégeket, kézzelfoghatóvá téve a vállalat filozófiáját: hogyan lehet helyi alapanyagokból izgalmas, mindenki számára elérhető ételeket készíteni. Ugyanis az üzletlánc számára kiemelt jelentőségű a hazai partnerekkel való együttműködés, ami fenntarthatósági szempontból is előnyös, valamint a vásárlók számára is pénztárcabarát áron tudják biztosítani a minőségi, helyben termelt élelmiszereket. A vállalat célja, hogy a „termőföldről a polcokig” alapgondolat mentén olyan ellátási láncot hozzon létre, amely rövid, fenntartható és közvetlenül támogatja a hazai termelőket.
„Az első közös eseményünk a PENNY-vel fantasztikus élmény volt. Az elkészült fogások a jelenlévők aktív részvételével méltó módon szemléltették a hagyományos és a modern konyha találkozását, mindezt persze helyi alapanyagokból készítve. Útravalónak pedig néhány olyan gasztro-trükköt is megmutattam, amit a vendégek a mindennapi főzés során is könnyen hasznosíthatnak.”
– fogalmazott Farkas Richárd, a PENNY séfje.
Farkas Ricsi tökéletesen passzol a vállalat víziójához
A vidéki kifőzdéből induló szakember ma már országos hírnévnek örvend, és az elmúlt években Barcelona és Budapest csúcséttermeiben szerzett tapasztalatot. Az Őrségben töltött évek alatt különleges hangsúlyt fektetett a helyi alapanyagokra, a hagyományos receptek modern elkészítésére és a fenntarthatóságra. Nem véletlen, hogy a PENNY-vel való együttműködése egy olyan partnerség, ahol a minőség és a tradíció találkozik az innovációval.
„Stratégiai célunk, hogy erősítsük a kapcsolatot a hazai beszállítókkal, és biztosítsuk a vásárlóinknak a legjobb minőségű, helyi termékeket. Ricsi szakmai tudása és elkötelezettsége pedig tökéletesen támogatja a küldetésünket.”
– nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY Magyarország kommunikációs vezetője.
A PENNY számára a séffel való együttműködés egyértelműen hosszú távú elköteleződés, hiszen a hazai beszállítók támogatása és a minőségi magyar termékek népszerűsítése központi szerepet játszik a vállalat stratégiájában. Ricsi rendszeres jelenlétével, televíziós szerepléseivel és receptjeivel is inspirálja majd a vásárlókat.
Kapcsolódó cikkeink
Így alakul a PENNY nyitvatartása május elsején
Május elsején a PENNY üzletei zárva tartanak, a hét többi…
Tovább olvasom >Hárommilliárd eurót fektet Penny romániaia terjeszkedésébe a REWE
A német REWE csoport tízéves, hárommilliárd eurós beruházási tervet jelentett…
Tovább olvasom >Húsvétra hangolva: így alakul az ünnepi nyitvatartás a PENNY-ben
A PENNY idén is pénztárcabarát árakkal és színes választékkal köszönti…
Tovább olvasom >További cikkeink
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >