Már háromféle ízben elérhető a vegán Philadelphia krémsajt
Júliustól kapható az Egyesült Államokban a már több mint 150 éves Philadelphia® krémsajt vegán változata.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Mielőtt a márka belépett a kategóriába, a növényi alapú kenhető krémeket kipróbálók kevesebb mint fele vált visszatérő vásárlóvá. Miután egy, az ország dél-keleti részén zajló sikeres regionális tesztelés során tízből hét vásárló úgy nyilatkozott, hogy a termék túlszárnyalta várakozásait, és az ismétlődő vásárlások száma majdnem megduplázódott a kategória átlagához képest, a Philadelphia, úgy tűnt, képes kitölteni az űrt, és az íz, a textúra és az összetevők olyan kombinációját kínálja, amelyekre a növényi alapú krémsajtok szerelmesei vágynak. Mivel az eredeti íz felülmúlta a kategória teljesítményét, a márka most két új ízt – eper, valamint hagyma-metélőhagyma – dob piacra.
A Philadelphia növényi alapú kenhető krém összhangban áll a Kraft Heinz azon céljával, miszerint a növényi alapú kínálatot a tömegek számára is elérhetővé kívánja tenni. A Philadelphia Plant-Based tej-, laktóz- és gluténmentes krémsajt júliustól kapható az élelmiszerboltokban Egyesült Államok-szerte. //
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Megnőtt a vegán ételek iránti kereslet a brit reptereken
Az Egyesült Királyság legnagyobb, a London Stansted, az East Midlands…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >