Már az Auchanban is kaphatók a Nespresso kávégépei

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 06. 21. 09:35

Újabb mérföldkő érkezett el a Nespresso életében: májustól még könnyebben beszerezhetők az egy gombnyomásra különleges kávéélményt biztosító kávégépek. A márka a vásárlók kényelmét szem előtt tartva bővítette együttműködő partnereinek körét, így már az Auchan üzleteiben is várja a Nespresso az érdeklődőket.

 

 

 

Minőség, kényelem és fenntarthatóság – olyan ismérvek, amelyek mellett a Nespresso a kezdetektől fogva elkötelezte magát. A márka kávéismeretét és szakértelmét a kapszulák mellett kávégépeibe is belesűrítette, melyek egyszerű használata, minimalista szépsége és kivételes minősége nap mint nap garantálja a különleges kávé élményét. A Nespresso Boutique-jai, webshopja és elektronikai viszonteladó partnerei mellett májustól 11 hazai Auchan-­áruház kínálatában is megtalálhatóak a kedvezőbb árfekvésű Essenza Mini és Inissia kávégépek, de a tejhabos kávéreceptek kedvelői számára tejhabosítóval ellátott készülékek is elérhetőek lesznek.

 

 

 

 

A bevezetés idején, illetve az őszi szezonban rendszeres kávékóstolással várják majd a kávérajongókat, így a 28-féle prémium kávé magas minőségéről az érdeklődők személyesen is meggyőződhetnek a Nespresso-­pultoknál. A bevezetéssel egyidejűleg a kiemelt Auchan-­üzletekben ingyenes kávékapszula-mintát is kínálnak az érdeklődőknek, így bárki megkóstolhatja a legújabb Nespresso kávékat a  BARISTA CREATIONS kávékollekcióból, melyeket kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztettek ki. Legyen szó egy lágy cappuccinóról vagy egy intenzív cortadó­ról, az új kapszulák között mindenki megtalálja a kedvenc tejes receptjével harmonizáló kávét*. (*A kávékapszulák tejösszetevőt nem tartalmaznak.)

A 2019-es tervekben többek között az is szerepel, hogy a kezdeti 11 áruház mellett további Auchan-üzletekben is elérhetővé tegyék a Nespresso kávégépeket. (x)

Kapcsolódó cikkeink