Már a polcokon az új Milli probiotikus ivójoghurtok
Az eper-málna, valamint a barack-maracuja ízesítésű, 450 grammos termékek száz százalékban yoghurtból készülnek, gyümölcstartalmuk eléri a tíz százalékot.A Friesland Hungária zRt.
kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos
irányvonalba illő termékek fejlesztésére.
A Milli, amely számos kategóriában piacvezető
vagy meghatározó piaci szereplő idén több
izgalmas meglepetést is tartogat a fogyasztók számára:
március elején egy új fejlesztésű,
innovatív terméket, probiotikus joghurtitalt vezette be
a piacra.
„A termékben felhasznált
probiotikumok megfelelő mennyiségben elősegíthetik a
bélflóra egészséges egyensúlyának
kialakítását illetve fenntartását.
A termék egészséges összetevőinek
köszönhetően támogatja szervezetünk
immunrendszerét, így aktívan hozzájárul
vitalitásunk megőrzéséhez” – mondja Pesti
Borbála a Friesland Hungária marketing managere.
Az új termék elsősorban
25-45 év körüli egészségtudatos női
korosztályt célozza meg, akik fontosnak tartják,
hogy egészséges, tápláló és
élvezhető termékekkel gondoskodjanak a családjukról
és önmagukról. A termékbevezetést a
klasszikus in-store, POS aktivitás mellett kereskedelmi
magazinokban történő megjelenéssel is támogatja
a Friesland.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tízmilliók egy nyitófüllel – elindult a XIXO történetének legnagyobb nyereményjátéka
Idén nyáron minden eddiginél nagyobb dobásra készül a XIXO: elindult…
Tovább olvasom >Auchan Placc újratöltve – friss kínálat és megfizethető árak az EFOTT-on!
Már harmadik éve nyitja meg kapuit az Auchan Placc az…
Tovább olvasom >Megnyílt Magyarország első PRÍMA élelmiszer OUTLET üzlete
Új fejezetet nyitott a hazai élelmiszer-kereskedelemben a Vörösvár Kft.: 2025.…
Tovább olvasom >