Már a polcokon az új Milli probiotikus ivójoghurtok

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 04. 30. 00:00

Az eper-málna, valamint a barack-maracuja ízesítésű, 450 grammos termékek száz százalékban yoghurtból készülnek, gyümölcstartalmuk eléri a tíz százalékot.A Friesland Hungária zRt.
kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos
irányvonalba illő termékek fejlesztésére.
A Milli, amely számos kategóriában piacvezető
vagy meghatározó piaci szereplő idén több
izgalmas meglepetést is tartogat a fogyasztók számára:
március elején egy új fejlesztésű,
innovatív terméket, probiotikus joghurtitalt vezette be
a piacra.

„A termékben felhasznált
probiotikumok megfelelő mennyiségben elősegíthetik a
bélflóra egészséges egyensúlyának
kialakítását illetve fenntartását.
A termék egészséges összetevőinek
köszönhetően támogatja szervezetünk
immunrendszerét, így aktívan hozzájárul
vitalitásunk megőrzéséhez” – mondja Pesti
Borbála a Friesland Hungária marketing managere.

Az új termék elsősorban
25-45 év körüli egészségtudatos női
korosztályt célozza meg, akik fontosnak tartják,
hogy egészséges, tápláló és
élvezhető termékekkel gondoskodjanak a családjukról
és önmagukról. A termékbevezetést a
klasszikus in-store, POS aktivitás mellett kereskedelmi
magazinokban történő megjelenéssel is támogatja
a Friesland.



Kapcsolódó cikkeink