Már a polcokon az új Milli probiotikus ivójoghurtok
Az eper-málna, valamint a barack-maracuja ízesítésű, 450 grammos termékek száz százalékban yoghurtból készülnek, gyümölcstartalmuk eléri a tíz százalékot.A Friesland Hungária zRt.
kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos
irányvonalba illő termékek fejlesztésére.
A Milli, amely számos kategóriában piacvezető
vagy meghatározó piaci szereplő idén több
izgalmas meglepetést is tartogat a fogyasztók számára:
március elején egy új fejlesztésű,
innovatív terméket, probiotikus joghurtitalt vezette be
a piacra.
„A termékben felhasznált
probiotikumok megfelelő mennyiségben elősegíthetik a
bélflóra egészséges egyensúlyának
kialakítását illetve fenntartását.
A termék egészséges összetevőinek
köszönhetően támogatja szervezetünk
immunrendszerét, így aktívan hozzájárul
vitalitásunk megőrzéséhez” – mondja Pesti
Borbála a Friesland Hungária marketing managere.
Az új termék elsősorban
25-45 év körüli egészségtudatos női
korosztályt célozza meg, akik fontosnak tartják,
hogy egészséges, tápláló és
élvezhető termékekkel gondoskodjanak a családjukról
és önmagukról. A termékbevezetést a
klasszikus in-store, POS aktivitás mellett kereskedelmi
magazinokban történő megjelenéssel is támogatja
a Friesland.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >