Már a polcokon az új Milli probiotikus ivójoghurtok
Az eper-málna, valamint a barack-maracuja ízesítésű, 450 grammos termékek száz százalékban yoghurtból készülnek, gyümölcstartalmuk eléri a tíz százalékot.A Friesland Hungária zRt.
kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos
irányvonalba illő termékek fejlesztésére.
A Milli, amely számos kategóriában piacvezető
vagy meghatározó piaci szereplő idén több
izgalmas meglepetést is tartogat a fogyasztók számára:
március elején egy új fejlesztésű,
innovatív terméket, probiotikus joghurtitalt vezette be
a piacra.
„A termékben felhasznált
probiotikumok megfelelő mennyiségben elősegíthetik a
bélflóra egészséges egyensúlyának
kialakítását illetve fenntartását.
A termék egészséges összetevőinek
köszönhetően támogatja szervezetünk
immunrendszerét, így aktívan hozzájárul
vitalitásunk megőrzéséhez” – mondja Pesti
Borbála a Friesland Hungária marketing managere.
Az új termék elsősorban
25-45 év körüli egészségtudatos női
korosztályt célozza meg, akik fontosnak tartják,
hogy egészséges, tápláló és
élvezhető termékekkel gondoskodjanak a családjukról
és önmagukról. A termékbevezetést a
klasszikus in-store, POS aktivitás mellett kereskedelmi
magazinokban történő megjelenéssel is támogatja
a Friesland.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Piacra jutás, marketing, AI applikáció: kézzelfogható segítséget nyújt a SPAR Régiók Kincsei programja a kistermelők számára
Több mint 550-re emelkedett a kistermelőktől, kézműves cégektől, kisebb borászatokból…
Tovább olvasom >Megérkezett a Samsung Vision AI a vállalat legújabb tévéivel és hangprojektoraival
A Samsung bejelentette 2025-ös televízió és hangprojektor termékcsaládjainak bevezetését, a…
Tovább olvasom >További 4 éven át Hinora Ferenc a Magyar Marketing Szövetség elnöke
A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május…
Tovább olvasom >