A Mall Group régiós első online kereskedelemben

Szerző: jungandrea Dátum: 2018. 03. 12. 21:25

A közel 100 ezer féle termékből álló választékot kínáló egyik legnagyobb hazai web­plázát, a Mall.hu-t üzemeltető Internet Mall Hungary Kft. több mint 12 éve jelent meg hazánkban, a Csehországban meghatározó szerepet betöltő Internet Mall A. S. leányvállalataként.

Az anyacég több webáruházat működtet Magyarországon kívül Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban és a régió más piacain. A hatékony vásárlói kiszolgálást az 55 000 m2-es, legmodernebb Ipar 4.0 robottechnológiával felszerelt központi cseh raktár mellett 1 hazai raktár és 2 budapesti átvételi pont biztosítja.

A hazai webpláza 2017-ben, a dinamikusan fejlődő ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően elnyerte a Superbrands Díjat, az Árukereső.hu által indított, „Az Ország Boltja” minőségi és népszerűségi versenyen pedig a „Webpláza” termékkategória 2. helyén végzett. A Mall Group 2017-re Közép-Kelet-Európa legnagyobb online kereskedelemmel foglalkozó csoportjává vált, míg a Mall.hu Magyarországon az e-kereskedelmi rangsor 3. és 4. pozíciója között mozog. //

 

Kapcsolódó cikkeink