Májusban újra Nyitott Pince Napok

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 29. 11:25

A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. 2012. május 26-28. között hetedik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat.

A Nyitott Pince Napok keretében a csatlakozott pincészetek vállalják, hogy a három napból legalább két napon 10 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a tulajdonos, gazda, borász vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket. A látogatók ezen kívül legalább 3 féle bort minimum 50%-os kedvezményes díjazás ellenében meg is kóstolhatnak a fogadóhelyeken.

A Nyitott Pince Napokhoz idén új program is kapcsolódik: a Pünkösdi Bortúra, melyen a Bacchus Arts Stúdió Kft.-nél előzetesen regisztrált vendégek vehetnek részt. A regisztrált érdeklődők egy ingyenes kóstolásra jogosító kuponfüzetet kapnak majd, amit az egyes pincészeteknél lehet meghatározott számú kóstolóra váltani.

A Pünkösdi Bortúrához is csatlakozó pincészetek vállalják, hogy a név szerinti regisztrációs kártyával és kuponfüzettel érkező vendégeket ingyenes szakmai borkóstolóval és pincelátogatással fogadják.

Az immár hagyománnyá vált, nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében tavaly több mint 100 csatlakozott pincészet várta a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval.
(turizmusonline.hu)

Kapcsolódó cikkeink