Magyarországon ünnepli 100. születésnapját a Kambly

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 03. 08:00

A LifeBrands Kft. 2010 januárjában vezeti be a magyar piacra a Svájcban kategóriájában piacvezető Kambly kekszcsaládot.A három generáció óta családi kézben lévő vállalat által kínált minden édesség Svájcban készül, cukrászmesterek hozzáértő felügyelete alatt, természetesen alkalmazva a legmodernebb technikai eszközöket. Svájcban a Kambly amellett, hogy a legismertebb és legnépszerűbb márka a fogyasztók körében, az első számú gyártó és exportőr is a sütőipari termékek között, Franciaországban uralja a „biscuits pâtissier haut de gamme” elnevezésű prémium kategóriát.
A Kambly a legszigorúbb nemzetközi minőségbiztosítási standardeket betartva használja fel az első osztályú svájci alapanyagokat, létrehozva ezzel egy olyan magas minőségű termékcsaládot, amely a legkritikusabb francia gourmand-ok igényeit is kielégíti.
Az olasz Athos Faccincani festő alkotja azokat a festményeket, amelyek a Kambly Art Collection díszdobozain láthatók, létrehozva ezzel egy olyan szemet gyönyörködtető kollekciót, amely már több, mint prémium édesség, maga a művészet – áll a hazai forgalmazó sajtóközleményében.

Kapcsolódó cikkeink