„Magyarország legvonzóbb munkáltatója” cím, első helyezett: Audi Hungaria

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 06. 29. 10:43

Munkatársai jelentik az Audi Hungaria sikerének alapvető feltételét, ezért versenyképes juttatási csomagot és vonzó keretfeltételeket kínálnak számukra: stabil, hosszú távú munkahelyet, a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez rugalmas munkaidőkeretet és folyamatos fejlődési lehetőséget.

– A rendszeres visszacsatolásnak és a kompetenciaalapú fejlesztési modellnek köszönhetően minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti szakmai és nem szakmai ismereteit, amihez számos tréning, oktatás és nyelvi képzés nyújt segítséget – vallja Szigeti Éva személyügyi vezető.

A vállalatnál büszkék arra, hogy nemcsak a régióból, hanem az ország több pontjáról is érkeznek hozzájuk motivált és jól képzett szakemberek. Magas szintű szakmai ismereteik, tapasztalataik komoly versenyelőnyt jelentenek az Audi Hungariának. A fiatalabb generáció is hozzájárul a haladás technikájához: gyakornoki programjuk révén éves szinten 900 hallgatót foglalkoztatnak.

– Személyügyi stratégiánk középpontjában az ember áll, ezért törekszünk arra, hogy kollégáinkat motiváljuk, képezzük. A vállalat folyamatos technikai-technológiai fejlesztése mellett kiemelt figyelmet fordítunk társadalmi, szociális és környezetvédelmi szerepvállalásunkra, hiszen ezek a fejlődés elengedhetetlen velejárói – mondja Szigeti Éva.

Kapcsolódó cikkeink