MagyarBrands-díjas lett a Trade magazin

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 10. 31. 11:50

A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.A díjat Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője Kövesdi Györgytől vette át.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Trade magazin KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

– A mai napon vettük át a MagyarBrands elismerést, amelyet idén a második Business Superbrands után, első alkalommal kaptunk meg. Nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen ahogy minden díj, bennünket is segít megkülönböztetni, kiemelni a saját piacunkon. Erősíti a bizalmat és nyomatékosítja, hogy jól végezzük a dolgunkat, támogat minket abban, hogy ragaszkodjunk a minőséghez, ahogy eddig is tettük, és ne adjuk lejjebb. Igyekszünk megszolgálni minden díjat, elismerést, és kitartani elveink mellett – mondta Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

 

Kapcsolódó cikkeink