MagyarBrands díjas a COOP

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 08. 11:47

Immáron harmadik alkalommal vehette át a COOP üzletlánc a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjat a május 6-án megrendezett ünnepélyes díjátadó gálán.

Dr.Töröcsik.Maria.Csongovai.Tamás

A Superbrands Szakértői Bizottsága azon sikeres magyar márkákat rangsorolta, amelyek a határon túl is méltóképpen képviselnék a hazai vállalkozásokat, számszerűsíthető kritériumok és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján. A tradíció, a tulajdonosi összetétel, a foglalkoztatás, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség szempontjait értékelő listába a COOP üzletláncot harmadik alkalommal a legkiemelkedőbb 50 fogyasztói márka közé választották be.

„Az üzleti életben mindenki nagyon siet, nagyon sok dolga van, nagyon nehezen állunk meg egy-egy ünnepi pillanatra. Ez ma este mégiscsak megtörtént, mert a MagyarBrands díjazottai elismeréseket vettek át, és ezek sorában a COOP is képviseltette magát. Azt gondolom, hogy ez egy olyan alkalom, amikor a márka munkatársai, mindazok, akik az elismerésért tettek, azok büszkék lehetnek magukra. Mindenki együtt ünnepelhet és érdemes megállni pár pillanatra, együtt gondolkodni azon, hogy mit lehetne még esetleg javítani, hogy jövő évben is MagyarBrands legyen a COOP” – hangsúlyozta Dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem marketing professzora, a MagyarBrands Szakértői Bizottságának elnöke.

„Inspiráló számunkra, hogy a COOP üzletlánc ismételten részesülhetett a MagyarBrands elismerésében, amely a megbízhatóságot és az elismertséget szimbolizálja. Az ország szinte összes településén jelen lévő hazai élelmiszerláncként, közel 32 000 munkatársat számlálva elkötelezettek vagyunk a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának fejlesztése mellett, a személyes eladás és vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával. A folyamatos megújulást szem előtt tartva valljuk, hogy mindig van hova fejlődnünk, és a díj elnyerése tovább erősíti motivációnkat, elhivatottságunkat céljaink elérésében” – mondta Csongovai Tamás, a CO-OP Hungary Zrt. beszerzési vezetője.

Kapcsolódó cikkeink