Magyar termékek boltja Győrben

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 01. 00:01

Magyar termékek boltja nyílt a Magosz-hálózat részeként Győr-Adyvárosban. Az egyszintes épületben, az egykori Patyolat helyén (a volt Pozsonyi Söröző mellett) két darab, összesen 250 négyzetméternyi árusítóhelyet újított fel a közelmúltban az INSZOL Zrt.

A Komszol Kft. közreműködésével az üzletek előtti közterületek rendbetétele is megtörtént. A hentesboltban tőkehúsok, töltelék áruk, füstölt készítmények és rábaközi specialitások várják az érdeklődőket. Valamennyi húskészítmény magyar gazdák alapanyagából, tartósítószer hozzáadása nélkül készül. A zöldséges üzletben is hazai termelőktől származó zöldségeket, gyümölcsöket árusítanak majd a magyar tej, pékáru, méz és tojás mellett. A boltban ivólevek és tészták között is válogathatnak a leendő vásárlók.
A tulajdonos INSZOL Zrt. és a bérlők között kötött szerződés hosszú távra biztosítja a kereskedések működését. A lakótelepen élő vásárlók a következő egy évtizedben biztosan hozzájuthatnak a magyar gazdák kiváló minőségű, egészséges és megfizethető termékeihez. Nagy érdeklődés kísérte az üzlet megnyitását, a környékbeliek arra számítanak, hogy itt jó minőségű árut, jó áron vásárolhatnak majd. Borkai Zsolt polgármester az önkormányzat magyar termékeket pártoló akciójára emlékeztette a megjelenteket.
Egyelőre a húskészítményeket értékesítő részleget nyitották meg, de hamarosan a zöldséget-gyümölcsöt árusító üzlet is várja a vásárlókat – írja az infogyor.hu.


Kapcsolódó cikkeink