Magyar Termék Nagydíjas a Nádudvari debreceni kolbász

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 09. 19. 11:09

A Nádudvari Élelmiszer Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, mely három üzletággal van jelen az élelmiszerpiacon: tejtermékekkel, húskészítményekkel és mirelit termékekkel. Mind a három termékcsalád megmérettetett már a Magyar Termék Nagydíjon, a vállalat idén 9. alkalommal vette át a rangos elismerést, amellyel ezúttal a csemege debreceni glutén és laktózmentes kolbász termékcsaládjukat díjazták.

Nadudvari debreceni paros kolbasz

– Amellett, hogy követjük a modern táplálkozástudomány elvárásait, igyekszünk megtartani termékeinknél a házi, tradicionális elemeket. Ennek jegyében a piaci igényekre reagálva első lépésként kifejlesztettük a laktóz- és gluténmentes májast, mely 2013-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Folytatva a megkezdett utat, a laktóz- és gluténmentes termékeink körét a csemege debreceni kolbász termékcsaládunkkal bővítettük, mellyel idén elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat – avat be Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.
A Nádudvari Élelmiszer Kft. egy stabil alapokon álló, felkészült szakemberekkel rendelkező, dinamikus vállalkozás, amely az elmúlt években jelentősen növelte a forgalmát.

– Az a célunk, hogy termékeink az egész országot lefedjék, valamennyi hálózatban kaphatóak legyenek – egészíti ki az ügyvezető igazgató.

Volosinovszki János

Kapcsolódó cikkeink