Magyar szakember lett a Mastercard kártyaelfogadásért felelős vezetője

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 01. 12. 11:10

Magyar szakembert, Gauder Milánt nevezték ki a Mastercard globális kártyaelfogadásért felelős vezetőjének – idézi a nemzetközi cég közleményét az origo.

A magyar szakember felel ezután a fizetéstechnológiai cég online és fizikai elfogadású termékeiért. Feladatai közé tartozik
A FIZIKAI ÉS ONLINE KÁRTYAELFOGADÁS BŐVÍTÉSE ÉS FEJLESZTÉSE, IDEÉRTVE TÖBBEK KÖZÖTT AZ OLYAN ÚJGENERÁCIÓS MEGOLDÁSOKAT, MINT A SOFTPOS (A MOBILTELEFON KÁRTYATERMINÁLKÉNT VALÓ HASZNÁLATA), A TOKENIZÁCIÓ, A CLICK TO PAY, VAGY A FELTÖREKVŐ PIACOK FIZETÉSI STRUKTÚRÁJÁNAK FEJLESZTÉSE, MINT A QR KÓDOS FIZETÉS.

Gauder Milán 2008-tól a Mastercard Magyarországért felelős igazgatója volt. 2010-től a kelet-közép-európai regionális vezetői feladatokat is ellátta. 2014-től a közel-keleti és afrikai régió regionális igazgatója. 2017-től londoni székhellyel irányította a Mastercard tanácsadói és fizetésbiztonsági részlegét Európában, 2019-től pedig ő vezette a Mastercard teljes európai termékfejlesztési és innovációs részlegét. (origo)

 

Kapcsolódó cikkeink