Magyar hallgatók a dobogón
Megvolt az eredményhirdetés: kiderült, hogy a márciusi Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny (Trade magazin 2018/4) 25 év alattiaknak szervezett észak- és kelet-európai döntőjének 3 győztese milyen sorrendben áll a dobogóra. A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére és díjátadójára 2018. június 8-án, az Óceánok Világnapján (World Oceans Day) került sor Párizsban, az UNESCO székházában. A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) két hallgatója közül Ramocsai Barbara ezüst, Csukás Norbert pedig bronzérmet szerzett.
A három Michelin-csillagos, világhírű francia séf nevével fémjelzett Olivier Roellinger szakácsverseny célja a fenntarthatóság népszerűsítése, a veszélyeztetett tengeri élőlények, kiváltképp a halak élővilágának megőrzése. //
Kapcsolódó cikkeink
Lezajlott a Körforgásos Gazdaság Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magatartáskutatás mutatta ki: aki takarékos, az zöldebben él
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A K&H Biztosító elnyerte az MNB Zöld Pénzügyek Díját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hotel Petit Bois Füred szálloda fejlesztője nyerte az idei ingatlanfejlesztési nívódíjat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
