Magyar hallgatók a dobogón
Megvolt az eredményhirdetés: kiderült, hogy a márciusi Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny (Trade magazin 2018/4) 25 év alattiaknak szervezett észak- és kelet-európai döntőjének 3 győztese milyen sorrendben áll a dobogóra. A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére és díjátadójára 2018. június 8-án, az Óceánok Világnapján (World Oceans Day) került sor Párizsban, az UNESCO székházában. A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) két hallgatója közül Ramocsai Barbara ezüst, Csukás Norbert pedig bronzérmet szerzett.
A három Michelin-csillagos, világhírű francia séf nevével fémjelzett Olivier Roellinger szakácsverseny célja a fenntarthatóság népszerűsítése, a veszélyeztetett tengeri élőlények, kiváltképp a halak élővilágának megőrzése. //
Kapcsolódó cikkeink
Folyamatos megújulás a fenntarthatóság útján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megkezdte működését a DSV környezetbarát szigetszentmiklósi raktára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rossmann: Tudatosság, felelősség, inspiráció – három projekt, egy közös értékrend
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az őszi utazások új trendje: a Z generáció a megfizethető luxust keresi
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Milyen italízeket hozott a nyár?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kettő az egyben, fél konyhába – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >