Magyar győzelmet ünnepel a POPAI

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 09. 11. 11:16

Június 26-án, az egyesült államokbeli GlobalShop nemzetközi POP szakkiállításon átadták a Shop! Nemzetközi Szervezet POPAI és Shop! tagszervezetei által szervezett országos POP versenyek győztesei között zajló viadal, a Shop! Global Awards trófeáit. A nemzetek diadalán az aranyérmesek közül is a legjobbak kaphatták meg ezt a szakmai „Oscar” elismerést, a legjobb POP display-knek, eladáshelyi installációknak járó Shop! Global Awards díjat.

A díjátadón idén 16 kategóriában hirdettek győztest, köztük az első alkalommal a Student Design Awards kategóriában, melynek első győzteseként máris egy magyar pályamunkát és annak tervezőjét ünnepelheti a POPAI Magyarország és a hazai POP szakma.
Az Essity által életre hívott Zewa Designer Pályázat idei három legjobbját az Essity a POPAI Magyarország támogatásával benevezte a rangos szakmai megmérettetésre, közülük pedig Gaál Eszter Regina és az ő Interactive Hygiene Display-e hozta el Chicagoból a legjobbnak járó trófeát.
A díjátadás szeptember 5-én ünnepélyes keretek között a TMK és POPAI közös rendezvényén zajlott. Az elismerést Gaál Eszter Regina győztesnek, Varga András a BME mesteroktatója felkészítő tanárnak, és Forgách Réka az Essity brand menedzsere Zewa mentorának a magyar POPAI vezetősége, Csiby Ágnes elnök, Hermann Zsuzsanna elnökségi tag és Kátai Ildikó főtitkár adta át.
Az esemény végén meghirdetésre került az első magyar POPAI Student Design Awards pályázat, melynek témaadó szponzora diákok bevonására és az innováció ösztönzésére nagy hangsúlyt fektető Essity Hungary. Részletek a popai.hu oldalon telérhetők szeptember 17-től.

Kapcsolódó cikkeink