Magyar gin trió a Velencei-tó mellől
Tavaly ősszel debütált az Agárdi három új terméke: az Agárdi Hungarian Dry Gin, az Agárdi Single Malt Whisky, valamint a tokaji hordóban érlelt Agárdi Rum. Párlataik – elsősorban a gin – értékesítése növekszik mind a HoReCa-, mind pedig a kiskereskedelmi szegmensben, s a termékfejlesztésben további lépések következtek.
Az Agárdi Főzde tulajdonosai a piaci jelzéseket figyelve ezért úgy döntöttek, hogy gin-portfóliót hoznak létre, és idén májusra az Agárdi Hungarian Dry Gin mellé elkészült két karakteres, eltérő stílusú desztillált párlatuk: a Gipsy Gin és a Chameleon Gin.
Vértes Tibor, az Agárdi társtulajdonosa és főzdemestere szerint egy gin elsősorban a boróka jellegét kell hogy hordozza, de a fiatalos és lendületes jegyeket, így a citrusos, friss, üde, gyümölcsös ízprofilt is érdemes belecsempészni.
Az Agárdi gin-portfóliója június 25-én mutatkozott be az A’ Summer Gin Party keretében a budapesti Marriott hotel teraszán. //
Kapcsolódó cikkeink
Magyar gin trió a Velencei-tó mellől
Az egyik legismertebb hazai pálinkafőzde, az Agárdi tulajdonosai már 2017-ben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Versenyhivatali fázisba ért az Indotek csoport Auchan-felvásárlása
Az Indotek csoport által vezetett, négy éve húzódó folyamat újabb…
Tovább olvasom >Tizenhárom millió forintot gyűjtött együtt a Nestlé és a Tesco a Magyar Élelmiszerbank részére
A Nestlé és a Tesco összefogásával megvalósult, tavaszi jótékonysági kampányban…
Tovább olvasom >Ismét elstartol a fenntartható életmód alapjaira nevelő Etesd az Eszed iskolai kihívás!
A Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért és az Okos Doboz hiánypótló…
Tovább olvasom >