Magyar fejlesztés az év legizgalmasabb digitális pénzügyi fejlesztései között

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 04. 10. 10:18

A többféle deviza kezelésére alkalmas, azonnali tranzakciókat garantáló, QR-kód alapú fizetési szolgáltatást biztosító BlockBenPay is bekerült a legújabb digitális pénzügyi megoldásokat bemutató FinTechShow 10 legizgalmasabb idei fejlesztése közé.

„A BlockBenPay olyan QR-kód alapú fizetési szolgáltatás, amely multi-asset kezelést biztosít, blockchain alapon. A technológia többféle deviza kezelésére alkalmas. A virtuális pénztárcában lévő vagyon több eszközön tartható és kezelhető. Statikus vagy dinamikus in-store fizetést tesz lehetővé, mindössze egy okostelefon segítségével, és dinamikus online fizetési megoldást is kínál” – mutatta be a fejlesztést Bodnár Viktor, a BlockBen ügyvezető igazgatója.

A BlockBenPay-nek köszönhetően a kereskedői terminál és a pénztárca-szolgáltató direktben összeköthető, így csökkenthető a fizetésben részt vevő köztes kiszolgálók száma és a fizetendő jutalékok, díjak is alacsonyabbak lehetnek. Ez és a rendszerhez történő díjmentes csatlakozás a kereskedői oldalon különösen a kisvállalkozásoknak lehet előnyös. A felhasználóknak pedig csupán egy telefon vagy egy okosóra is elég a fizetéshez. //

Kapcsolódó cikkeink