Magyar étteremvezető a McDonald’s európai legjobbjai között

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 22. 10:56

Budapest, 2014. május 21. – Idén Varga Attilát, a vecsési McDonald’s étteremvezetőjét is beválasztották Európa legeredményesebb menedzserei közé. A kiemelkedő étteremvezetői teljesítményt 2013 óta Ray Kroc díjjal ismeri el a vállalat egész Európában. A fiatal menedzser így egyike lett annak a 67 európai McDonald’s étteremvezetőnek, Európa legkiválóbb 1%-ának, akik a díjjal járó erkölcsi elismerés és pénzjutalom birtokosai lehetnek. A kitüntetéseket június 25-én a Ray Kroc Díj nagyszabású barcelonai gáláján adja át Doug Goare, a McDonald’s európai elnöke.

Magyar etteremvezeto a McDonald's europai legjobbjai kozott

A Ray Kroc Díj a McDonald’s legnagyobb elismerése, amelyben étteremvezető részesülhet. A kitüntetésre a
vállalat helyi vezetői és franchise partnerei jelölhetik azokat az étteremvezetőiket, akik magas színvonalú vezetői munkájukkal, eredményességükkel, a vendégek és a McDonald’s márka iránti elkötelezettségükkel tűnnek ki társaik közül. A jelöltek közül az európai McDonald’s üzemeltetési, tréning és HR-területeit képviselő zsűri választja ki a győzteseket. A 7600 európai étteremvezető legkiválóbbjai közül idén 67-en nyerték el a díjat, egyikük a vecsési McDonald’s vezetője.
Varga Attila 15 éve, 1999-ben csatlakozott a McDonald’s hazai csapatához. A tréningek után már 2002-ben az újpalotai étterem vezetésével bízták meg. A vecsési McDonald’s irányítását 2012-ben vette át, azóta az étterem gyors és kimagasló fejlődést produkált. A repülőtéri forgalmat is kiszolgáló kétszintes vecsési egység az újabb létesítmények egyike, hét éve működő drive étterem, McCaféval. Az étterem Varga Attila vezetésével az első év után elnyerte a Legnagyobb Fejlődés Díját, miután kiemelkedően teljesített az üzemeltetés és üzlet minden fontos területén.

Varga Attila munkájának eddigi legnagyobb elismerését és megerősítését látja a Ray Kroc Díjban. Mint elmondta: „Versenytudatos vezető vagyok, nagyon hiszek a verseny, a díjazás és elismerés ösztönző erejében minden területen. Sok versenyt találok ki a csapatunknak és én is máig őrzöm a korábbi versenyeken elnyert kisebb-nagyobb emlékeket. A miénk persze nem egyéni sportág, a vezető a közösség erejéből merít, ahogy egy csatár a csapatéból” – teszi hozzá – „az étterem vezetői csapatának komoly közös munkája áll az eredményeink mögött – motiváljuk, sikerekhez segítjük és megbecsüljük egymást.”
A Ray Kroc Díj csak egy az Európában bevezetett kezdeményezések közül, amellyel a McDonald’s munkaadóként elismeri és megerősíti a vendégélmény javítását szolgáló jó munkavállalói példákat. A vállalat valóban lehetőséget ad az előrelépésre, globálisan a McDonald’snál alkalmazott vezetők 90%-a éttermi dolgozóként kezdte pályáját.

Kapcsolódó cikkeink