Magyar Brands díjas a Farm Tojás

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 02. 11:38

Magyar Brands díjat nyert a hazai Farm Tojás márka 2013. évben. A több mint 25 éve piacon lévő Farm Tojás kft. mindig úttörőnek számított a magyar étkezési tojás piacon. Nevéhez fűződik a prémium tojások szegmensének létrehozása, több új termék és marketing módszer megvalósítása.

farmtojas

A díj értékét mindenekelőtt az adja, hogy kizárólag olyan márkák viselhetik, amelyek a magyar vállalkozásoknak, a magyar termékeknek méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. Olyan márkák kerülhetnek csak be ebbe a körbe, amelyek a minőségi mutatók tekintetében élen járnak, a hazai fogyasztók körében elismertek.

Egy komplex értékelési folyamat előzi meg a díj odaítélését, melyben további kiemelt szempont a tradíció, azaz hogy a kérdéses márka milyen régen van jelen a magyar piacon. Vizsgálják a tulajdonosi kör és a menedzsment összetételét is. A Farm Tojás Kft esetében mindkettő 100%-ban magyar, a foglalkoztatottak körében a hazai munkaerő aránya úgyszintén. A cégcsoport jelenleg 136 főt alkalmaz, valamennyien magyar állampolgárok. Az értékelés során a GfK Hungária Piackutató Intézet adatai szolgáltak alapul.

Kapcsolódó cikkeink