MAGIC MILK laktózmentes 1,5%-os UHT BIOtej
A Magic Milk, Magyarország első laktózmentes termékcsaládja újabb termékkel bővült.
Miben rejlik a Magic Milk laktózmentes 1,5%-os UHT BIOtej különlegessége?
• Az első magyar laktózmentes biotej!
• Az egyedüli magyar laktózmentes tej, melynek laktóztartalma 0,01 g/100 g!
• A legérzékenyebbek is bátran fogyaszthatják!
A Magic Milk BIOtejjel az egészségtudatos laktózérzékenyek számára immár nincs akadálya, hogy finom, ízletes és egyben laktózmentes tejet fogyasszanak.
A termék másik különlegessége – mellyel Magyarországon egyedülálló – a 0,01 g/100 g laktóztartalma. A 0,01 g tizede a Magyarországon kapható laktózmentes tejtermékek 0,1 g-os laktóztartalmának.
Bevezetés hónapja: 2017. december
Bevezetési kedvezmények és támogatások: kóstoltatás
Kapcsolatfelvétel: Naszálytej Zrt. Rendelésfelvétel: 06-27-518-170, 06-27-310-201, 06-27-501-226; F.: 06-27-501-225, 06-27-312-021; e-mail: rendelesfelvetel@naszalytej.hu; web: www.naszalytej.hu, www.laktozmentes.hu, FB/laktozmentes.hu
Kapcsolódó cikkeink
Nagyot kaszáltak a Magyar Termék védjegyrendszert használó cégek
A Magyar Termék védjegyrendszert használó cégek összárbevétele tavaly meghaladta a…
Tovább olvasom >Növényi italok vendéglátós felhasználásra
A tej kiváltására alkalmas saját márkás növényi italokat fejlesztett a…
Tovább olvasom >Válságálló megoldások az AGÓRA konferencián
Továbbra is az élelmiszer- és az energiaellátás biztonságának garantálása a kormány…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
KávéBár Bazár 2023 – A Millenárison tartják meg a kávé- és bárvilág seregszemléjét
Mintegy ötven kiállító termékeiből kóstolhatnak a látogatók szombaton és vasárnap…
Tovább olvasom >Út a nulla hulladék felé: március 30-a a Nemzetközi Hulladékmegelőzési Világnap
Az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) március 30-át a Nemzetközi Hulladékmegelőzési…
Tovább olvasom >Olaszország betiltani készül a laboratóriumi élelmiszerek előllítását
Olaszország „gasztronómiai örökségének védelme” érdekében betiltani készül a sejtalapú élelmiszerek…
Tovább olvasom >