MAGIC MILK laktózmentes 1,5%-os UHT BIOtej
A Magic Milk, Magyarország első laktózmentes termékcsaládja újabb termékkel bővült.
Miben rejlik a Magic Milk laktózmentes 1,5%-os UHT BIOtej különlegessége?
• Az első magyar laktózmentes biotej!
• Az egyedüli magyar laktózmentes tej, melynek laktóztartalma 0,01 g/100 g!
• A legérzékenyebbek is bátran fogyaszthatják!
A Magic Milk BIOtejjel az egészségtudatos laktózérzékenyek számára immár nincs akadálya, hogy finom, ízletes és egyben laktózmentes tejet fogyasszanak.
A termék másik különlegessége – mellyel Magyarországon egyedülálló – a 0,01 g/100 g laktóztartalma. A 0,01 g tizede a Magyarországon kapható laktózmentes tejtermékek 0,1 g-os laktóztartalmának.
Bevezetés hónapja: 2017. december
Bevezetési kedvezmények és támogatások: kóstoltatás
Kapcsolatfelvétel: Naszálytej Zrt. Rendelésfelvétel: 06-27-518-170, 06-27-310-201, 06-27-501-226; F.: 06-27-501-225, 06-27-312-021; e-mail: rendelesfelvetel@naszalytej.hu; web: www.naszalytej.hu, www.laktozmentes.hu, FB/laktozmentes.hu
Kapcsolódó cikkeink
„VEDD A HAZAIT!” tejtermékek
A Naszálytej Zrt.-nél régen felismertük a magyar eredetben rejlő erőt.…
Tovább olvasom >Tej- és tejtermék-alternatívák egészségre szabva
Az egészségtudatos életmód és a speciális étkezési igények egyre fontosabbá…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője
Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a magyarok közel fele nem használ fényvédő krémet, ráadásul a déli órákban sem kerülik a napfényt
Egy friss, reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság mindössze 8…
Tovább olvasom >Rekordbírsággal majdnem 400 millió forintra büntette a GVH a Bookingot
Nem teljesítette maradéktalanul a korábbi jogsértések megszüntetését előíró kötelezettségeit a…
Tovább olvasom >