Magazin: Bisztró a Reményhez
Az Ohio állambeli Kettering kórházlánc legújabb onkológiai központja stílusának, enteriőrjének, kiegészítő szolgáltatásainak kialakításába bevonták nemcsak a helyi betegtanácsadói szervezeteket, de magukat a betegeket is. Az épületben speciális üzletek között olyan büféétterem is nyílt, amelynek választékát a rákkutatás területére specializálódó dietetikusok állították össze antioxidánsokban gazdag, magas fehérjetartalmú, és legfőképpen jóízű éttelekből; az Amerikai Rákkutatási Intézet a 25 tételből álló étlap minden tápanyagokban gazdag fogását „hitelesítette”. A Boulevard Bistro of Hope-ban felhasznált alapanyagok nagy hányada – magától értetődően – bio és friss.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
56 éves az MKVM
Augusztus 20-án ünnepli 56. születésnapját a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari…
Tovább olvasom >Südback 2022
A stuttgarti Südback Szakvásár a kézműves pékségek egyik legfontosabb európai…
Tovább olvasom >De ki kapja a kedvezményt? – A nap képe
Egy skandináv hotel szálloda újszerűen alakította együtt-nyaral-a-család típusú akciós ajánlatát:…
Tovább olvasom >