Magazin: Bisztró a Reményhez
Az Ohio állambeli Kettering kórházlánc legújabb onkológiai központja stílusának, enteriőrjének, kiegészítő szolgáltatásainak kialakításába bevonták nemcsak a helyi betegtanácsadói szervezeteket, de magukat a betegeket is. Az épületben speciális üzletek között olyan büféétterem is nyílt, amelynek választékát a rákkutatás területére specializálódó dietetikusok állították össze antioxidánsokban gazdag, magas fehérjetartalmú, és legfőképpen jóízű éttelekből; az Amerikai Rákkutatási Intézet a 25 tételből álló étlap minden tápanyagokban gazdag fogását „hitelesítette”. A Boulevard Bistro of Hope-ban felhasznált alapanyagok nagy hányada – magától értetődően – bio és friss.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >Változások az alkoholreklámozási szabályokban 2024. január 1-től
2024. január 1-jétől jelentős változások lépnek életbe az alkoholreklámozás terén,…
Tovább olvasom >