Magazin: Bisztró a Reményhez
Az Ohio állambeli Kettering kórházlánc legújabb onkológiai központja stílusának, enteriőrjének, kiegészítő szolgáltatásainak kialakításába bevonták nemcsak a helyi betegtanácsadói szervezeteket, de magukat a betegeket is. Az épületben speciális üzletek között olyan büféétterem is nyílt, amelynek választékát a rákkutatás területére specializálódó dietetikusok állították össze antioxidánsokban gazdag, magas fehérjetartalmú, és legfőképpen jóízű éttelekből; az Amerikai Rákkutatási Intézet a 25 tételből álló étlap minden tápanyagokban gazdag fogását „hitelesítette”. A Boulevard Bistro of Hope-ban felhasznált alapanyagok nagy hányada – magától értetődően – bio és friss.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Shake, rendszerváltás, generációváltás – A győri McDonald’s és a Tutti közös története 35 év távlatából
1990. május 19-én a győri Lenin út 23. alatt –…
Tovább olvasom >Sztárgázsi, balatoni panorámával – munkaerőhiány és irreális elvárások sújtják a vendéglátást
Tovább súlyosbodik a munkaerőhiány a hazai vendéglátásban – különösen a…
Tovább olvasom >Költségtudatosság és tech-nyitottság – így utaznak külföldre a magyarok idén a Visa felmérése szerin
A magyarok 36%-a tervez külföldi nyaralást a közelgő szabadsága alatt,…
Tovább olvasom >