Magazin: A dietetikus házhoz viszi az ebédet
Korát megelőzve, amikor még az egészségtrendek vezérelte gasztronómiai divatokat reformétkezésnek hívták, bő 15 éve indult a mai napig egyetlen étkezésterápiával foglalkozó magyar vállalkozás, az Angyalok konyhája. Műfajuk az egyénre szabott ételkombinációk készítése és kiszállítása – nemcsak az egészséges ebédek, vacsorák híveinek, de a fogyókúrázóknak és étkezési problémákkal küzdőknek is.
Koncepciójukból, módszereikből, ötletekből, legalább alapszinten, tanulhatna a gyakran forgalomcsökkenéssel, kapacitáskihasználatlansággal küzdő vendéglátósok többsége is. Egészséges hozzávalókból álló fogások, perszonalizált és igény esetén betegségekre (valamint a prevencióra) szabott kínálat, nemzetek konyháinak változatosságot biztosító hatása, és ami pszichológiai szempontból rendkívül fontos: nem egy rendszert próbálnak erőltetni a vendégre, hanem igazodnak hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >