Magazin: A dietetikus házhoz viszi az ebédet
Korát megelőzve, amikor még az egészségtrendek vezérelte gasztronómiai divatokat reformétkezésnek hívták, bő 15 éve indult a mai napig egyetlen étkezésterápiával foglalkozó magyar vállalkozás, az Angyalok konyhája. Műfajuk az egyénre szabott ételkombinációk készítése és kiszállítása – nemcsak az egészséges ebédek, vacsorák híveinek, de a fogyókúrázóknak és étkezési problémákkal küzdőknek is.
Koncepciójukból, módszereikből, ötletekből, legalább alapszinten, tanulhatna a gyakran forgalomcsökkenéssel, kapacitáskihasználatlansággal küzdő vendéglátósok többsége is. Egészséges hozzávalókból álló fogások, perszonalizált és igény esetén betegségekre (valamint a prevencióra) szabott kínálat, nemzetek konyháinak változatosságot biztosító hatása, és ami pszichológiai szempontból rendkívül fontos: nem egy rendszert próbálnak erőltetni a vendégre, hanem igazodnak hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Részben az utaztatási cégek részvényeinek árfolyamcsökkenése húzza le az európai tőzsdéket
Gyengültek a vezető európai tőzsdemutatók péntek délelőtt elsősorban az utaztatási…
Tovább olvasom >Visit Hungary: Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom adta a legtöbb belföldi turistát tavaly
Minden korábbinál több, közel 18 millió turista érkezett a hazai…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >