Magazin: Trendek a mosdóhelyiségben

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 13. 15:57

A modern vendégvécéhez hozzátartozik a kulturált, elegáns berendezés, a tisztaság és a higiénia élménye, de ugyancsak meggyőző lehet az egyszerű kezelés és a gazdaságos működtetés.

rest

A Hagleitner XIBU adagolórendszere ezeket a pozitív tulajdonságokat egyesíti magában. A rendszer számtalan előnnyel jellemezhető: érintés nélküli működés, nemes dizájn és 10 éves működési garancia. A hétféle különböző dekornak köszönhetően az adagolók minden mosdóhelyiségbe harmonikusan illeszkednek.

LED-lámpa mutatja, ha a töltet cserére szorul. A tartalék tank és az innovatív töltetrendszerek biztosítják, hogy a vendégnek mindig elegendő szappan és papír álljon rendelkezésére, hiszen a személyzetnek elegendő ideje van a töltet kicserélésére.

A XIBU súlyponti terméke a nemesacél inoxadagoló. Ez kétféle építési lehetőséggel kapható: falba épített, illetve a falra flexibilisen felszerelhető változatban. Az opcionálisan rendelhető LED-­füzér kihangsúlyozza és karakteressé teszi az adagoló sziluettjét, a higiénikusan sima XIBU inoxfelület megkönnyíti a tisztántartást. Mindemellett ujjlenyomat-taszító rétege megakadályozza, hogy az adagolón ujjlenyomatok legyenek láthatóak.

A Hagleitner az adagolók mellett érintés nélkül működő szerelvényeket is kínál, amelyek a mosdóhelyiség tökéletes megjelenését egészítik ki. A folyó vizet 1 perc után automatikusan leállítják, az átfolyás mennyiségének percenként 4 literre való korlátozása pedig 75%-os víz- és energiamegtakarítást eredményez a hagyományos szerelvényekhez képest.

Kapcsolódó cikkeink