Magazin: Szép siker a Hotelympián
A Hotelympia Európa egyik jelentős élelmiszer- és vendéglátóipari eseménye. Az idén február 28. és március 3. között Londonban megrendezésre került kiállítás közel ezer kiállító cég közreműködésével 28.000 m² területen zajlott. A rendezvény lehetőséget nyújt az ágazat új, innovatív termékeinek, szolgáltatásainak, valamint új ötleteknek, trendeknek a bemutatására. A Hotelympia emellett rendszeresen számos versenynek is helyet ad. A négynapos program lehetőséget nyújt fiatal, tehetséges egyetemi hallgatóknak is, hogy megvillantsák tehetségüket a profik között.
A magyar-ciprusi Christou Sophia a West London egyetem Vendéglátás és Turizmus karának harmadéves hallgatójaként konyhaművészeti designt tanul, és „Cukrászati Asztaldísz” kategóriában nevezett be egyik ilyen megmérettetésre. Sophi egy méternél magasabb, esőerdők világát idéző alkotása több mint 15 kg csokoládé felhasználásával készült. A versenyre való felkészülés csaknem 3 hónapot vett igénybe, az alkotás elkészítésére Sophi körülbelül 200 munkaórát fordított. A kemény munka gyümölcse bronzérem lett a Junior kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
Új ötletek és sikeres promóciós megoldások
Egy nap: megannyi promóciós ötlet és díjátadó. Ha ki kellene…
Tovább olvasom >Növekszik az energiaitalok piaca
A népegészségügyi termékadó 2013-as enyhítése után újra a régi dinamikájával…
Tovább olvasom >További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >