Magazin: Szép siker a Hotelympián
A Hotelympia Európa egyik jelentős élelmiszer- és vendéglátóipari eseménye. Az idén február 28. és március 3. között Londonban megrendezésre került kiállítás közel ezer kiállító cég közreműködésével 28.000 m² területen zajlott. A rendezvény lehetőséget nyújt az ágazat új, innovatív termékeinek, szolgáltatásainak, valamint új ötleteknek, trendeknek a bemutatására. A Hotelympia emellett rendszeresen számos versenynek is helyet ad. A négynapos program lehetőséget nyújt fiatal, tehetséges egyetemi hallgatóknak is, hogy megvillantsák tehetségüket a profik között.
A magyar-ciprusi Christou Sophia a West London egyetem Vendéglátás és Turizmus karának harmadéves hallgatójaként konyhaművészeti designt tanul, és „Cukrászati Asztaldísz” kategóriában nevezett be egyik ilyen megmérettetésre. Sophi egy méternél magasabb, esőerdők világát idéző alkotása több mint 15 kg csokoládé felhasználásával készült. A versenyre való felkészülés csaknem 3 hónapot vett igénybe, az alkotás elkészítésére Sophi körülbelül 200 munkaórát fordított. A kemény munka gyümölcse bronzérem lett a Junior kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
Új ötletek és sikeres promóciós megoldások
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Növekszik az energiaitalok piaca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
BalatonBike365: rekordforgalom a balatoni bringás turizmusban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Felmérést készített a legszebb magyarországi kilátópontokról a Csodásmagyarország.hu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Egy ravioli, amit látni kell – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >