Magazin: Szakmai kirándulás a Garda-tóhoz
Az olasz parmezán, pármai sonka és balzsamecet készítésének kulisszatitkait is megismerheti az MVI és a Coninvest közös szervezésében indított szakmai kiránduláson a Garda-tóhoz, 2012. október 4–7. között.
A 3 napos olaszországi gasztronómiai túra során meglátogatunk több kiváló borászatot és pezsgőgyárat, illetve megismerkedünk helyi kulináris különlegességekkel.
A túra költsége utazással, félpanziós ellátással és 1 ebéddel, belépődíjakkal, kóstolással és idegenvezetéssel együtt 90 000 Ft (egyénileg kiutazóknak 80 000 Ft). A jelentkezések feldolgozása beérkezési sorrendben történik, maximum 50 főig.
J
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >Európai küldöttséget látott vendégül az NFFT és a BCSDH
Milyen európai szintű együttműködések segíthetik az európai és a hazai…
Tovább olvasom >Egyre sikeresebb a Modern gyárak éjszakája rendezvénysorozat
A Modern gyárak éjszakája országos online és élő rendezvénysorozat egyre…
Tovább olvasom >