Magazin: Minden ropog
A másfél-másfél évet a Nomában és a Per Sében is eltöltött fiatal angol szakács, James Knappet Boobledogs néven nyitott gyorséttermet Londonban, ahol ínyenc hot dogokat kínál vendégeinek. Brit alapanyagból készít marha-, sertés- és vega kolbászokat, amik különféle „kísérőkkel” tálalva 6-8 fontba kerülnek. Minthogy szerinte a roppanós, enyhén sós és zsíros húshoz a legjobban a száraz pezsgő illik (lásd a hely nevét!), az ételhez francia champagne-okat kínál, amelyek némelyikéből egy pohárnyi többe kerül, mint maga a hot dog.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Kemény leánybúcsúk kelléke – A nap videója
És még a mixer is cifrázza! A videóért katt a…
Tovább olvasom >