Magazin: Minden ropog
A másfél-másfél évet a Nomában és a Per Sében is eltöltött fiatal angol szakács, James Knappet Boobledogs néven nyitott gyorséttermet Londonban, ahol ínyenc hot dogokat kínál vendégeinek. Brit alapanyagból készít marha-, sertés- és vega kolbászokat, amik különféle „kísérőkkel” tálalva 6-8 fontba kerülnek. Minthogy szerinte a roppanós, enyhén sós és zsíros húshoz a legjobban a száraz pezsgő illik (lásd a hely nevét!), az ételhez francia champagne-okat kínál, amelyek némelyikéből egy pohárnyi többe kerül, mint maga a hot dog.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >