Magazin: Minden ropog
A másfél-másfél évet a Nomában és a Per Sében is eltöltött fiatal angol szakács, James Knappet Boobledogs néven nyitott gyorséttermet Londonban, ahol ínyenc hot dogokat kínál vendégeinek. Brit alapanyagból készít marha-, sertés- és vega kolbászokat, amik különféle „kísérőkkel” tálalva 6-8 fontba kerülnek. Minthogy szerinte a roppanós, enyhén sós és zsíros húshoz a legjobban a száraz pezsgő illik (lásd a hely nevét!), az ételhez francia champagne-okat kínál, amelyek némelyikéből egy pohárnyi többe kerül, mint maga a hot dog.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >