Magazin: Minden ropog
A másfél-másfél évet a Nomában és a Per Sében is eltöltött fiatal angol szakács, James Knappet Boobledogs néven nyitott gyorséttermet Londonban, ahol ínyenc hot dogokat kínál vendégeinek. Brit alapanyagból készít marha-, sertés- és vega kolbászokat, amik különféle „kísérőkkel” tálalva 6-8 fontba kerülnek. Minthogy szerinte a roppanós, enyhén sós és zsíros húshoz a legjobban a száraz pezsgő illik (lásd a hely nevét!), az ételhez francia champagne-okat kínál, amelyek némelyikéből egy pohárnyi többe kerül, mint maga a hot dog.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >